Cine suntem

Bistro-ul Studio 80 s-a născut în 2011 din pasiunea noastră pentru Mediterană: inima albastră care pulsează viața țărmurilor ce-o înconjoară. Am rămas fermecați de ținuturi, de oameni, de ospitalitate, de fiecare cultură în parte, de trăiri și de simțiri.

Locuitorii acestor meleaguri ne-au cucerit definitiv: plini de viață, solari, de o căldură inimaginabilă, ospitalieri, gurmanzi și evident excelenți bucătari, ei ne-au convins că ingredientele bucătăriei Mediteraneene – vietățile Mării, vinul și ierburile Italiei, condimentele nordului Africii, căldura Spaniei, efuziunea Greciei și rafinamentul Franței, formează o țară în sine, unica în varietatea ei.

În anii ce au urmat, minunata noastră echipă de bucătari a fost atrasă și de gusturile incitante ale bucatariei asiatice, astfel încât pastele de orez, mugurii de bambus, laptele de cocos, urechile de lemn, sosul de soia și multe altele, se regăsesc și dau culoare unor preparate devenite deja emblematice la STUDIO 80.

Pe toate le-am adunat și le-am adus aici spre încântarea dumneavoastră, meniul nostru fiind compus astăzi din trei sectiuni distincte: una cu preparate cu influențe mediteraneene, una cu preparate cu influențe asiatice și secțiunea de Teppanyaki.

Așadar, vă așteptăm într-o atmosferă caldă și jovială, la nevoie intimă și discretă, departe de tumultul cotidian, să vă convingem că atuurile Mediteranei nu sunt numai rezultatul locurilor în care s-au născut și al istoriei, ci și al pasiunii cu care ni le-am însușit și cu care le-am unit sub numele de STUDIO 80!